top of page

Jeg er utdannet InnerLifeTerapeut fra ArunA-Akademiet.

Nå skal jeg starte opp min praksis på ny og trenger å friske litt opp, derfor vil jeg ut 2017 tilby behandlinger til redusert pris.

Jeg tilbyr InnerLife avspenningsmassasje eller massasje-terapi, samt InnerLife-Coaching.

InnerLife avspenningsmassasje

InnerLife avspenningsmassasje er en varsom, rolig og rytmisk kroppsmassasje. Den forsiktige berøringen av hudoverflaten er en nytelse i seg selv. Du lærer å gi oppmerksomhet til din pust, for å være mer til stede i kroppen din. Med avspenning og pust gir du kroppens muskulære forsvar en mulighet til å hvile, blodsirkulasjonen øker og du kjenner økt velvære.

 

Berøring av huden er en dyp kommunikasjon uten ord.

 

InnerLife Massasjeterapi – å bli berørt av ditt eget liv.
Jeg benytter den samme fordypende massasjen som i avspenning, men jeg aktiviserer samtidig energistrømmene i kroppen din. Målet er å flytte din tilstedeværelse fra hodet til hjertet. Slik gir du rom for å ta i mot tanker og følelser som ligger under overflaten. Mens jeg masserer, setter du ord på det som foregår inni deg. Vi går inn i en rolig dialog, hvor jeg veileder deg til å se det du kjenner på i et nytt og kanskje åpnere perspektiv.

 

InnerLifeCoaching
I InnerLifeCoaching er det en samtale hvor vi søker etter dine indre verdier i motsetning til ytre målsetning og strategier for fremtiden. Vi lærer deg å ta valg til fordel for den du virkelig er.  Vi setter ikke karrieren som det høyeste målet i livet, men livet selv. Vi er opptatt av hvordan du lever og at livet fylles med takknemlighet når du lærer at veien blir til mens du går. Vi vil se på motkreftene som hindrer deg i å leve slik du ønsker, for å bygge bro til det du lengter etter. Du får hjemmeoppgaver og jeg kan lære deg enkle meditasjonsøvelser, som hjelper deg å få bedre kontakt med din kropp og pust. 

 

I min praksisperiode vil en sesjon på halvannen time koste kr. 500,-

Jeg gir mine behandlinger på Røde Kors Huset i Kongsvinger.

Ta kontakt med meg på telefon:  90 99 91 45

Hilsen Hilde Aradia Holten

bottom of page