top of page
Om meg

Bilder og ord er en side av meg som har kommet frem etter hvert som isen har smeltet rundt den delen jeg som oftest har holdt tilbake. Den kreative skapertrangen vil ta form her og det gleder meg å kunne dele det med de som titter innom. 

 

Det jeg vet er at jeg har samlet meg mange erfaringer i livet på godt og vondt.

Disse erfaringene trenger et utløp...

Og etterhvert som isen har smeltet og jeg har turt å leve gjennom det som faktisk gjør at jeg kjenner Hjertesmilet når det varmer i meg og som gjør at jeg får lyst å dele disse gode erfaringene med andre, vet jeg at hjertemilet finnes i alle, selv om det av og til virker totalt fremmed.

Jeg vet ikke helt hva jeg kommer til å skrive om eller legge inn bilder eller annet av her, men det jeg vet er at jeg må tørre å prøve fordi jeg gledes av å skape og dele disse Hjertesmilene mine, og fordi at kanskje noen andre vil få glede av mine smil på sin vei... Hvem vil vel ikke det med sine "barn"?

 

Så takk til alle dere som på en eller annen måte har vært i mitt liv og vært mine gaver selv om det ofte har tatt litt tid før jeg har skjønt det. Dere ha alle vært verdifulle for meg på hver deres måte og dere har alle bidratt til at jeg er blitt meg, selv om jeg stadig er under forandring.

Takk til dere som tror på meg når jeg ikke helt tror på meg selv.

Takk til mamma og pappa fordi dere alltid har vært der for meg og takk til hele resten av min familie og slekt.

Og spesielt Takk til min elskede mann Erik som holder rommet for meg når jeg har det som trangest og som lar meg få tumleplass nok til å utvikles.

Takk til mine tre gutter for at dere er de dere er, jeg er utrolig stolte av dere og elsker dere over alt på jord.

 

 I lys og kjærlighet fra Hilde Aradia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er utdannet InnerLifeTerapeut, InnerLifeCoach og InnerLifeMassør

ved InnerLife-Akademiet (ArunA-Akademiet)

 

InnerLife-terapi er en holistisk, helseorientert behandling, hvor du og jeg er i samarbeidarbeid med din kropp, psyke og åndskraft gjennom massasje og dybdeterapi.

InnerLife Tantrisk Massør.

Tantra er en visdomsvei og det vakre ved Hevajra Tantra som jeg følger hos Shalini Lind på Bjørk kursgårs er det hjertegode og åpne livssynet; det å utvikle Gleden, Nærværet og Nytelsen ved det å være menneske, ved det å leve, så det er ikke uten grunn at man i Østen for flere tusen år siden anså Tantra som Diamantveien til opplysning.

bottom of page